wmv ItalianoWMV NiederlandeDe harde slijt en corrosievaste WMV Lunac lagen bieden anti kleef eigenschappen, hechten gelijk een lasverbinding en zijn porievrij. Lunac lagen zijn ontworpen voor zwaarbelaste machines en modificeerbaar. Lunac 1 wordt meestal toegepast op kunststof en voedselverwerkende machines vanwege de anti kleef werking. Lunac 2+ (Hv eff. 2100) wordt vanwege de
ongekende schadeweerstand meestal toegepast op delen met slijtage-, corrosie- (offshore) en koudlasproblemen.

corrosievaste en anti kleef coating voor spuitgiet en extrusie delen

Lunac 1 metalloglas; hoogglans / anti-kleef / corrosiebescherming

Industriële porievrije en corrosievaste anti kleeflaag. Toepassing: kunststof- en levensmiddelenverwerkende machines. Vervuilingsreductie / verbetering lossing en doorstroming.

 
keramische corrosievaste coating voor hydraulische cilinders

Lunac 2+ semikeramiek; anti-koudlas / slijtvastheid

Unieke stootvaste cermet deklaag. De gecombineerde corrosie-, slijtage-, en koudlasresistentie is uitzonderlijk voor een dergelijke harde porievrije laag. Toepassing: hydraulische stangen, assen en zwaarbelaste machinedelen.

taaie en slijtvaste coating voor hydraulische cilinders

Technisch hardnikkel & high end offshore coating

Biedt maatcorrectiemogelijkheden en in de vorm van Lunac 2+ duplo de hoogst haalbare bescherming tegen (onder)-corrosie en stootbelasting. Lunac 2+ duplo is gecertificeerd volgens de zwaarste EPQ corrosienorm.

Producten

Materiaalkundig- en tribologisch onderzoek

Het WMV laboratorium kan adequate en diepgaande technische ondersteuning bieden, doordat het onderdeel is van een bedrijf dat al 33 jaar praktische problemen met machines oplost.